eliza Публикувано Октомври 4, 2009 Публикувано Октомври 4, 2009 Колеги, моля който има някаква информация за това кои са лицензираните импресарски агенции у нас, да напише своя коментар тук в тази тема. Мисля, че това е въпрос, който засяга почти всички музиканти, особено тези, които имат намерения да свирят в чужбина. През април тази година излезе статия във в. "Разкрития", че лицензираните импресарски агенции у нас само 10, но не се споменават имената им. Всички останали са пълни мошенници. Затова, моля ви, който има информация, нека да я сподели. Цитирай
todorem Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 Колеги, моля който има някаква информация за това кои са лицензираните импресарски агенции у нас, да напише своя коментар тук в тази тема. Мисля, че това е въпрос, който засяга почти всички музиканти, особено тези, които имат намерения да свирят в чужбина. През април тази година излезе статия във в. "Разкрития", че лицензираните импресарски агенции у нас само 10, но не се споменават имената им. Всички останали са пълни мошенници. Затова, моля ви, който има информация, нека да я сподели. Една от законно действащите агенций <http://panagency.com> Цитирай
gopesh Отговорено Октомври 6, 2009 Отговорено Октомври 6, 2009 (Редактирано) RAM Agency .....добре известния Мето! Но не знам дали се води в БГ или в Норвегия!!! Редактирано Октомври 6, 2009 от gopesh Цитирай
jiro Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 (Редактирано) Здравейте, а някой да има повече информация за агенцията на Драго Драганов? Редактирано Октомври 9, 2009 от jiro Цитирай
Recommended Posts