asparuhov Публикувано Октомври 2, 2009 Публикувано Октомври 2, 2009 Следващата седмица ще си купувам нова акустична китара и мисля да вложа около 150лв. Можете ли да ми кажете място където мога да намеря евтини и същевременно сравнително качествени. Предварително благодаря. Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Фактор, РФ (xxxx), Дайна Корд в тях има различни акустични китари (обаче за Dyna Cord-a най-добре другият Yamaha-та, който се води, защото мисля, че там имаха повече акустични). За качество не мога да коментирам, отиваш преглеждаш и си харесваш. Цитирай
asparuhov Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 Е разбира се. Но не искам да отида в някой магазин където продават само някакви боклуци, че ще обикалям цял ден... :Д Аз онзи ден се отбивах през Фактор близо до СУ имаха някакъв магазин но там бяха предимно скъпички. Къде може да намеря адреса на въпросният Ямаха? Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Eм ще се опитам да го видя, но 2-та магазина са близко, доста близо е до спирките на тролеите 2,8 и 9 при НДК, сега ще се опитам да намеря адресът. Цитирай
Yves Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Искърско Шосе 7 Това е точно където минава под бул. Брюксел. То е цял търговски център, ще го видиш Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Taка понеже за пръв път като ходих там, се отбих при магазина просто защото ходих до Corporide за обувки и по-нагоре по същата улица беше магазина на Yamaha. Ta ето го адресът: http://bgmaps.com/map.aspx?sid=7b8d088d902...d3e7e&tip=1 малко по нагоре от кръгчето пак по Хан Аспарух в посоката, на която сочат стрелките на картата. Малко зле обяснявам, но се надявам да съм помогнал. Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) Отивай при директния вносител на стагг. Във форума не е популярно така да се прави, но си е далавера. Ако искаш китара за тия пари, че и да не е с голяма надценка - ул. "Върбица" - номера не го помня, но тя е много къса, ще го намериш. Редактирано Октомври 2, 2009 от yotzzo Цитирай
asparuhov Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 Taка понеже за пръв път като ходих там, се отбих при магазина просто защото ходих до Corporide за обувки и по-нагоре по същата улица беше магазина на Yamaha.Ta ето го адресът: http://bgmaps.com/map.aspx?sid=7b8d088d902...d3e7e&tip=1 малко по нагоре от кръгчето пак по Хан Аспарух в посоката, на която сочат стрелките на картата. Малко зле обяснявам, но се надявам да съм помогнал. Значи на ул. Хан Аспарух така ли? Цитирай
djbnz Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Да, а извинявам се за късния отговор просто в моето училище се учи и в събота и... чак сега проверявам. Цитирай
Recommended Posts