yotzzo Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 http://www.4shared.com/file/135828786/68fb...UTRE_FINAL.html http://www.4shared.com/file/135829001/83b5..._OFF_FINAL.html Ща се радваме/поне аз/ на всякакви коментари. Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Бра'ус ! Кефи много ! И добре изсвирено и звука е гот ! Само това пиано във втория запис ми идва много "ретро" и то не точно ретро ами естрада по-скоро като звук, но това е според вкуса (те и Фейт Ноу Мор понякога си играят с такива) Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Поздравления за парчетата, Боби! При първото парче обаче, някои акорди са ми малко тежички, напрегно звучи като цяло. Това ми е субективното чувство. Второто парче пък е страхотно, направо си е малко произведение на изкуството, като соната е станало с гонитбата на китарата, баса и гласа. Големи майстори сте станали! Евала! :thumbs_up: Пианото е ок според мен, но блендата е малко, хмм... наистина ретро, както рече fLiSk. Кременка супер звучи, ама ако добавите едни бекове, хептен свежарско ще стане! Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 @flisk - Благодаря. Относно пианото - такова си го искахме - такова стана. @Polyphone - Благодарим, Вълчо! Знаех си,че ще кажеш нещо за бекове - ляв и десен, примерно. Не искахме да слагаме. Изобщо харесваме ги парчетата точно в този вид, което не значи че не искаме да чуем още мнения или не уважаваме вашите. Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Полифоне, на мен пък първото парче по-ми допадна, точно заради напънатото звучене и напрежението, много ме радват таквизи. А Авансандоз да се радват че коментарите са само по въпроси на вкуса Цитирай
zwero Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 И двете си ги бива, но второто ми е по на сърце. Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Полифоне, на мен пък първото парче по-ми допадна, точно заради напънатото звучене и напрежението, много ме радват таквизи. А Авансандоз да се радват че коментарите са само по въпроси на вкуса Прав си, fLiSk, щом нещата опират до вкусовете само, то наистина много е задобряла бандата! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 30, 2009 Отговорено Септември 30, 2009 (Редактирано) Коментирам, че да се радваш! А бе... Баса малко мо-о-оже ли малко да ми го вдигнете ле-е-екичко и после още малко, че така се напрягам да си чуя най-сладкото Звукът му е супер, аз бих го "о-меднил" още малко, но това ще повлияе силно и върху всички останали настройки... Не са ли ви малко твърди барабанките, дори за избраната концепция. Имам предвид, че ако ще са толкова "твърди", би трябвало и другото да "втвърдите" Другото няма да ти го кажа, че да не ти дойде много радостта - само накратко: Мно-го ху-ба-во са станали! Направете и радио-версии, с дължина около 3 мин, че да ви пускат по радиото Редактирано Септември 30, 2009 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
бутео Отговорено Октомври 1, 2009 Отговорено Октомври 1, 2009 fLiSk и Polyphone: то въпросът за вкусовете не е снет вътре в самата група, сигурно е например, че няма да ни видите заедно на ничий концерт, освен ако не е наш де Polyphone: начинът, по който си описал второто парче, много се доближава до това как съм си го представял да звучи, направо заслужаваш поредица от почерпки ...taka li e? - a taka.: колега, баса вече го повдигнахме на два пъти, някак неудобно става...Пък за радиоверсиите, кхъкхъ - точно сме взели да се доближаваме до моя стандарт от 9:15 минути и ти точно това да предложиш мерси за интересните коментари Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Polyphone: начинът, по който си описал второто парче, много се доближава до това как съм си го представял да звучи, направо заслужаваш поредица от почерпки Радвам се, че съм доловил идеята ти, бутео В очакване на почерпките! Цитирай
circles Отговорено Октомври 2, 2009 Отговорено Октомври 2, 2009 Добре звучат нещата На второто парче, ми се струва с повечко презънс пианото.. въпрос на вкус - по принцип не е лошо де. Певицата кефи! Къде сте записвали нещата? Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 2, 2009 Автор Отговорено Октомври 2, 2009 (Редактирано) Благодаря за коментарите! Бих се радвал и на отрицателни, и на "съветвателни' и на всякакви! @ Зверо - благодаря, да и на мен, но мислех че е субективно. @annimm - също много благодаря, не се познаваме и това е приятна изненада! Благодарим и на другите - @бутео е отговорил. @circles - много благодарим, кое е студиото е ясно за хората работили с него. Иначе - на лична, да не ни обвинят в реклама или съответно антираклама. Аз в друго студио в бг бих записвал, но с друг тонинженер - не, поне на този етап и с Авансадос. Певицата и мен ме кефи, освен това е автор на парчетата. Останалите само аранжираме заедно с нея, както и посвирваме помалко. @ Вълчо ще го чееерпим докато каже "стига", че и след това! Редактирано Октомври 2, 2009 от yotzzo Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Готини парчета От песните който съм слушал , оставам с впечатление че си имате собствен стил и то добре изявен. Не да напомня на нещо си там... Второто и аз го предпочетох. Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 3, 2009 Автор Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) ^ Това за стила много ме трогна! Колегите все мрънкат, че сме нямали, а аз все казвам, че все-пак има нещо наподобяващо такъв оформило се по някакъв начин в следствие на индивидуалните ни вкусове и така е добре... Но скепсисът надделява. Както и да е. Аз се радвам, че свиря с тези хора, но те май не толкова. Редактирано Октомври 3, 2009 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts