Mischief_Mayhem_Soap Публикувано Септември 27, 2009 Публикувано Септември 27, 2009 Здрасти на всички. Аз съм Васил и ми е много приятно. Много съм начинаещ и бездарен... . Китарата ми е Stagg SW206CE , електронно акустична с активна електроника и споредн мен добра на мен ми харесва. Само че има 3 неща които ме глождят много. Първото и най важното е че незнам как да си използвам тунера... смисъл, включвам го нареждам го и започвам да настройвам но не знам по какво да се водя... как да я настроя. Стоя близо до вграденото микрофонче на тунера и свиря свободни струни докато не светне зелена лампичка, но въобще не ми звучат както трябва а върха на всичко беше че вчера докато се сакатих скъсах 2 1ви струни поред, което много ме натъжава. Второто нещо което ме интересува е как да ползвам електрониката на китарата? И третото и последното нещо е с какво са по-добри фосфорните струни от бронзовите. Благодаря ви много предварително. ... Цитирай
Mischief_Mayhem_Soap Отговорено Септември 27, 2009 Автор Отговорено Септември 27, 2009 Благодаря ви много . Цитирай
badValue Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 на 2рия въпрос отговор мисля че ще намериш ТУК.... батерията трябва да е ОК(подсещане просто) на третия -> м/у бронзовите и фосфорните струни няма по- добри просто вадят различен звук, пробвай и 2та вида и които ти харесат повече те са по- добрите (като цена са еднакви) Цитирай
Mischief_Mayhem_Soap Отговорено Септември 27, 2009 Автор Отговорено Септември 27, 2009 Благодаря, благодаря ви съжалявам за глупавите въпроси просто съм неук... срамувам се Цитирай
Shred Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 Няма от какво.Никой не се е родил научен,а и това е целта на форумите. Цитирай
Recommended Posts