dedomito Публикувано Септември 26, 2009 Публикувано Септември 26, 2009 Една семпла мелодийка върху 4 акорда . Интрото е познато тъй като е от една купонджийска песен за поздрав при рождени дни . Текста беше уникален и цензурата не позволява да го напиша .Останалото е свободна импровицазия.Интересува ме мнение за звука и най-вече каде пак съм оплескал нещата . Китарата е с ТН1 , останалото е ЕЗ дръмер и синтезатор Хиперсоник 2 , Озон . http://www.4shared.com/account/file/135536...lody_track.html НЕ стрелайте по "музиканта" - той просто толкова си може Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Значи щом искаш мнение, ще имаш моето 1.Китарата е супер 2.Бас китара нямаш 3.Барабаните нямат динамика(velocity) ако беше избрал един "техно-денс" саунд като чели щеше да звучи по-добре. Така си опитал да ги отдалечиш с назад с хал, но ти май си сложиш реверб на мастера на барабаните, демек накрая и май има некво мазало там, а ? да няма ОЗОН че май и реверба е от там Правиш си Изито, на мултитрак( всеки инструмент да излиза на отделен трак в миксер панела) слагаш си един FX track примерно с някой ambience и слагаш по-малко на най-близките микрофони, на овърхеда малко и на ambience миковете, но е пак казвам въпрос на вкус на касата избягвай да слагаш много реверб, сливай я с баса. Осещам, че ти я намаляш тая каса, щото ти бие в микса, за да я пребереш и да си стои на местото , изрежи я през 500 херца, остави чуваемите високи честоти. с баса по същия начин. 4.имаш прекалено много остра компресия мисля, от неподходящ пресет и некъв stereo ефект за разкрачване, не се е получило добре, защо ли? защото барабаните ти имат много високи, а път ти си искал да ги издърпаш назад, режеш ги след 12 херца да няма нищо от тъпаните, само чинелчетата и фуса. и другото което ми направи впечатление използваш side stick за соло барабана, май щеше да е по добре center удар. 4. Синтезатора е мн силен, но не като ниво, а като честоти през средата Ми това е мойта критика, не съм мн добър специалист, иначе ако си навитак, мое си раздуваме в скайп относно за свирене и смесване Цитирай
dedomito Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 На трака на ЕЗ дръмера съм сложил един Озон и съм намалил само велоситито на чинелите , че са много силни. Бас слаган , но съм го понамалил , че тука на Криейтивките се чува доста силно . Опитвах се да слагам някакви лоу пас филти на по-голяма част от инструментите . След микс даун отново всичко съм прекарал през Озон , фабричен пресет . Както се казва - не се справям , но опитите продължават Да питам - с какво ВСТ да маркирам честотните диапазони и да режа херци ??? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 вземи си един Voxengo SPAN безплатен е. слагай го последен на чейна да следиш как върви микса. а за да режеш честоти, ко можеш си намери един suite на IK Multimedia Т-rackS доста е добър и за финален плъгин и по-отделно има EQ, compressor, limiter и clipper. Ако се интерсуваш от още нещо питай Цитирай
Recommended Posts