spaghetti Публикувано Септември 25, 2009 Публикувано Септември 25, 2009 Тва е едно парче за любителите на натуралния саунд -без компресори,лимитер ноиз геит и т.н. Много ми харесва защото всичко е много пространствено и дълбоко -което не би било възможно с тези ефекти тъй като те подтискат истинското звучене на инструментите еnjoylike Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Всичко на живо ли е изсвирено ? Звукът не е зле, с усилвателче ли е китарта или на компютърователче ? Много гот идеи, звукът обаче може да се барне малко и без компресии и нойз гейт (примерно маааалко по-малко гейн на китарата, малко по-балансирани нива на инструментите) но по вкус и по цвет.... Хареса ми ! Цитирай
spaghetti Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 Всичко на живо ли е изсвирено ? Звукът не е зле, с усилвателче ли е китарта или на компютърователче ? Много гот идеи, звукът обаче може да се барне малко и без компресии и нойз гейт (примерно маааалко по-малко гейн на китарата, малко по-балансирани нива на инструментите) но по вкус и по цвет.... Хареса ми ! апаратурата с която свиря е на високо ниво не е компютърователче Марк 4 на Меса Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Не се обиждай, не съм тръгнал да ти критикувам звука с лошо, споделям - барабаните са си компютър и записа е правен очевидно в домашна обстановка или поне без много гласене на позиция на микрофона и настройките на усилвателя. Или пък може би това е правено, но ти така си го харесал. Просто мнението звучеше доста крайно, защото точно тия стилове рядко минават без компресори, буустъри и какви ли не подобни играчки. Идеите много ме кефят. Цитирай
spaghetti Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 тенкс. радвам се за коментара Цитирай
Recommended Posts