fluti Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Хъммм... Понастоящем съм в стара газора и търся също по магазините... Проблема е че намерих съшите чини ми се като в малкия ЦУМ ама не стават за моята талпа... Чудя се дали онез стават... Най-вероятно ще се гавря и аз със стругарски посбия @fluti: ми човече да ти кажа моя е леко златиста механиката... Не е осоено лицеприятна ама мен ме кефи и тъй Иначе ако искаш може да поговорим като.ако си взема нова машина Весели празници "леко" златиста казваш :think: жалко, няма да стане работата нищо, здраве да е Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 vlex Просто намери стругар с чесовникарски струг и ако стругаря е добър резултата ще е добър увериавам те Цитирай
vlex Отговорено Януари 1, 2006 Автор Отговорено Януари 1, 2006 Хора дайте идеи за стругари! Колкото и странно да ви звучи си нямам на представа къде мога да намеря такъвзи Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Търси по идустриалната зона на града В някое цехче, което се занимава с металостроене или просто, което ползва сругове, но стругът трябва да е от малките тип чесовникарски Цитирай
Recommended Posts