Lekov Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Всички сме прекарали с китарите си известно време покрай маси отрупани с алкохол и мезета и обградени от най близките ни хора Все пак такава обстановка, със вече подпийнала компания не предполага скъпи китари и аксесоари и затова подканвам всеки да сподели всякакви приспособления и техники които е научил или измислил през годините Ето няколко трика от мен: -перце от фонокарти, ваучери, сим карти, бъркалки и т.н. (не вярвам някой да не го знае този трик) -Използване на вилица за завъртане на ключето, ако е счупено пластмасовото накрайниче -Каподастър от химикалка и 6-7 ластика -при скъсана струна над горния мост или ако не достига до ключето, може да я "удължите" със някоя корда, тел Общо взето това се сещам на първо време Споделете и вашите чалъми Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Брях, аз като прочетох темата, рекох че за мускулна маса ще даваш чалъми! Не се мори с вилицата, ако си счупил ключовете на "Кремонката" може да й завариш левчета - или ако ти се свиди - монети по 50 ст. Перцата от фонокарти са най-стария трик на света, ама нещо не са много... удобни. Цитирай
Yves Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Ако искаш да се направиш на баровец можеш да си правиш перцата от кредитни карти Ето ти трик за пред някоя селска пръчка дето се кефи на такива неща Цитирай
checho Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 веднъж след запивка свирих с един пич, той нямаше перце, а аз си нося само едно и му го дадох единственото, с което не се пробвах да свиря, бяха кебапчетата на масата, но с нищо не ми беше удобно най-накрая взех лист хартия и го сгъвах докато не стана с форма и големина на перце и свирих с него - по-лесно от това в полеви условия не мога да се сетя Цитирай
Amentis Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Пробрах номера на джими хендрикс със зъбите(ама тфа е по скоро ако не си ял нещо дето полепва че кофти за струните). Номера е че моеш да използваш предние зъби и ангоре и надолу-горнит за надолу и долните за нагоре и ако си много про моеш се пробваш флажолет с език зад зъба Цитирай
bir4o Отговорено Септември 22, 2009 Отговорено Септември 22, 2009 Запалената цигара се боде за филтъра под струните при ключовете , докато се бият пианските акорди , защото като се използва пепелник се обръщат чаши с грифа... Цитирай
Recommended Posts