Krissityy Публикувано Септември 21, 2009 Публикувано Септември 21, 2009 Здравейте!Ето че започна новата учебна година и същевременно с това и уроците ми по пеене Тази година няма да пея вече с моята дуетна половинка и затова ми се налага да си търся индивидуални песни Българска песен си избрах и мисля,че ми подхожда на тембъра,но колкото и странно да звучи имам голям проблем с избора на английска песен.Тъй като българската песен ми е бавна,трябва да си намеря по-бърза английска Много ще съм ви благодарна,ако ми дадете предложения.Забравих да спомена,че тембъра ми е сопран Благодаря предварително! Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 27, 2009 Отговорено Септември 27, 2009 (Редактирано) Unwritten на Natasha Bedingfield Мисля ,че ще ти допадне ,на мен ми върши добра работа Дано да съм помогнала ,успех Ето и линк към песента ,да не търсиш Редактирано Септември 27, 2009 от WenzelWeck Цитирай
Krissityy Отговорено Октомври 6, 2009 Автор Отговорено Октомври 6, 2009 Благодаря за предложението Ако може и някои други да ми дадете Все още се чудя Цитирай
Recommended Posts