yellow nEuphoria Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Представям ви, само едно парче от новия албум на Тони Томова(леля ми...)едно защото албума все още не е излязал на пазара и така. цък Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 Хубава баладка! Аранжиментът е много приятен, лежерен и мечтателен, особено с пианото. Само ефектът поставен на гласа нещо не ми допада. Успех на леля ти с албума! Цитирай
gopesh Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 ..........ееееех.....85-86..."младежката площадка"....баси,кога минаха толкова години... песента-приличен поп ,но ми звучи познато...тя не го ли беше пускала като сингъл....де да знам...разчувствах се ....спооооооменииииииии.... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 16, 2009 Автор Отговорено Септември 16, 2009 Polyphone - Радвам се, че ти е харесал новия акустичен вариант на парчето, абе преди с АБВ е била известна, сега малко замря с тази пуста гадна чалга.... ето пускам и стария вариант, някой може да си го спомня записа е правен в Националното радио, на китарата е Валери Градинарски(много ме кефи тая песен, заради китарата най-вече и гласа е як, но китаратаааааа..... gopesh Да наистина младежката площадка, спомня си още тя... http://www.4shared.com/file/133166604/1e6e...ni_reklami.html Цитирай
Polyphone Отговорено Септември 16, 2009 Отговорено Септември 16, 2009 А, вярно, старият вариант е чуден с тая китара! пп В края на парчето нещо мп3-то сдава багажа, поне при мен рязко заглъхва до минимум. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Септември 16, 2009 Автор Отговорено Септември 16, 2009 така е и при мене..... Цитирай
Recommended Posts