malkiat Публикувано Септември 14, 2009 Share Публикувано Септември 14, 2009 Уважаеми колеги! В условията на финансова криза,все пак живота не спира и е добре да се възползваме от ниския курс на долара.След този увод минавам директно на въпроса: Имам шанс най накрая да си взема така мечтания Рикънбейкър.Проблема е,че понеже само "подозирам" английският език не мога / а и времето е "кът".../ да си изясня разликите между моделите 4001 и 4003,а също и между fireglo,jetglo и т.н.......В последна сметка освен теоретични разлики има и чисто практически. Много моля,ако някой може с няколко думи да ме ориентира в преимущества и недостатъци на различните модификации,а работа ще свърши и обикновена класация - от най евтин към най скъп или обратно.... Въпроса ми е лаишки,но.....толкова зная /НЕ зная/ по темата....В БГ форуми и сайтове няма нито дума... И най накрая - свиря рядко рок и поп музика,само за кеф и в къщи,но рак,МЕРАК и простак не се лекува! Благодаря предварително за всяка информация! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts