arebegai Публикувано Септември 13, 2009 Share Публикувано Септември 13, 2009 Мислех да купя дисторшън (за него ставаше въпрос в друга тема),но тъй като добрите такива са скъпи,питам дали да купя един Ibanez с лампа от магазин за повредени инструменти в САЩ.При свирене пука/пращи.Пробван е (не от мен),има ток,но не знам за какви пари се поправят тия джаджи и дали лампата е сдала багажа или е повредата е друга.Може да се пазари за около 50 USD,пращат ми го по човек,така,че други пари няма да давам.Има ли смисъл от такава покупка? P.S.Май го има в интернет тоя магазин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Септември 13, 2009 Share Отговорено Септември 13, 2009 Еми ако искаш се свържи с Nikifena от форума и говорете. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bir4o Отговорено Септември 14, 2009 Share Отговорено Септември 14, 2009 Мислех да купя дисторшън (за него ставаше въпрос в друга тема),но тъй като добрите такива са скъпи,питам дали да купя един Ibanez с лампа от магазин за повредени инструменти в САЩ.При свирене пука/пращи.Пробван е (не от мен),има ток,но не знам за какви пари се поправят тия джаджи и дали лампата е сдала багажа или е повредата е друга.Може да се пазари за около 50 USD,пращат ми го по човек,така,че други пари няма да давам.Има ли смисъл от такава покупка? P.S.Май го има в интернет тоя магазин Според мен за толкова пари си заслужава риска . Взимай го ако само пращи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts