wait_and_bleed Публикувано Септември 12, 2009 Публикувано Септември 12, 2009 Реших да ремонтирам един стар ел.орфей и тъй като предния панел ме дразни реших да направя дупка одзад. Тук И тук Ако може някои да редактира снимката и да очертае каде трябва да се изреже, защото ме е страх да не прецакам звученето. Благодаря предварително Цитирай
Lekov Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Режи спокойно, няма нищо за прецакване при тези китари Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Режи спокойно, няма нищо за прецакване при тези китари епа щом си казал... Цитирай
noflip Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 разбирам какво си замислил да правиш но бих те посъветвал да не се захвашаш - не си струва играчката (убиват ме тия китарки с нек-тру визия и болт он гриф ) Цитирай
vlex Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Абе преди време Евтим имаше една такава и звучеше много прилично (с негови навивани адаптери). Не ги отрязвайте толкова бързо китарките като видите табелка "Made in Bulgaristan" Поздрави, Влад Цитирай
noflip Отговорено Септември 17, 2009 Отговорено Септември 17, 2009 (Редактирано) ^ аз китарата не я отписвам защото е БГ. даже точно този модел бих го купил ако го видя из форума. проблема е че пича е замислил бая сложна операция а самото тяло ми се видя доста поизядено дори в момента. Редактирано Септември 17, 2009 от noflip Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Септември 17, 2009 Автор Отговорено Септември 17, 2009 Реших да си я оставя така ,защото не ми се рискува. Се пак благодаря Цитирай
vlex Отговорено Септември 18, 2009 Отговорено Септември 18, 2009 noflip, не говорех за теб, а за хората преди теб Чакай, че не съм те разбрал - искаш да направиш капак за електрониката отзад на тялото?! Тъпо е - това се прави на китари, които отпред нямат или чийто пикгард е прекалено малък и не покрива потовете и суича за блендите. Като всичко ти е на пикгарда за какво ти е да слагаш отзад капак и отпред капак и отстрани капак и накрая ще остане гриф с капаци... Звученето ме съмнява да развалиш, най-много да я направиш по очукана с един допълнителен капак отзадзе... Поздрави, Влад Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Септември 18, 2009 Автор Отговорено Септември 18, 2009 Hещо не си ме разбрал правилно но както и да е. Вече си я зглобих и няма да и правя никакви пластични операций Цитирай
Recommended Posts