Yves Отговорено Септември 12, 2009 Отговорено Септември 12, 2009 Аз лично се убедих за себе си, че тон коректора е напълно излишен и го промених на 2 волюма, което дава повече функционалност + killswitch опция. Така че ти може да си го направиш с 2 волюма и 1 тон...абе въобще всякаква комбинация можеш да си направиш. Ако ще го правиш ти, а не някой спец по тая част ти препоръчвам да си намериш схеми от сайта на Seumour Duncan, а не от този на EMG. Поне за мен тези от първия ми се видяха доста по-човешки за не-електричар, пък и там има схеми за всяка възможна комбинация, която можеш да се сетиш. Просто трябва да избереш за адаптери Blackout, които са същите като EMG-тата. Успех Цитирай
untraceableone Отговорено Септември 12, 2009 Автор Отговорено Септември 12, 2009 Така,взехме китарката и утре ще правим "трансплантацията".Доколкото е известно ще трябва да сменим само адаптерите и нищо повече.От това повече,здраве му кажи! Като сменим адаптерите и сравним звука преди и след,ще споделя впечатление за интересуващите се. Цитирай
рахата Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Зпиши семпли преди и след и ги сподели,така темата ще стане наистина полезна Цитирай
untraceableone Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 Ами аз имам семпла,даже проект за песен,записан с Дънканите,обаче съм ги записвал с Reaper,като директно съм свързал китарката към компа.Иначе имам и транзисторно комбо,на което вчера пробвахме и двете китари и си звучи много добре.Но ще видим,ще го измислим. Цитирай
Recommended Posts