cecko_affection Публикувано Ноември 28, 2005 Share Публикувано Ноември 28, 2005 Моля ако някой знае що за брадва е тоя XB 125-става ли на работа,характер на саунда,хардуеър и т.н.-да пише Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
schejtan Отговорено Декември 10, 2005 Share Отговорено Декември 10, 2005 еми моя дзер е такъв /5струнната разфасофка/ обаче ... съм още начинаещ и не мога да ти дам някакво компетентно мнение по въпроса ... иначе за метъл става ахах тва е от мене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Декември 10, 2005 Share Отговорено Декември 10, 2005 Ето ти малко информация от форумите на "Washburn",може да ти е в помощ. http://www.washburn.com/forum/topic.asp?TO...urn,bass,xb,125 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Декември 28, 2005 Share Отговорено Декември 28, 2005 е хора аз лично не сам фен на вапроси като става ли за китара по мрежата, щото си е точно като котката в торба. хиляди хора могат да ти кажат 50 различни мнения, отделно китарата дори добра на сминки и на статс. може да е с 1500 проблема, така че дори и нова да си купуваш, хващай накой твой приятел които разбира ако ти не си уверен и го води за ушите да ти я пробва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecko_affection Отговорено Декември 30, 2005 Автор Share Отговорено Декември 30, 2005 Би било трудно сега да я пробвам-все още е в далечна Дания...ама и аз съм си глупав -тва наистина е глупава темичка...Ама нали за собственото успокоение(да не съм се прецакал,де)я пуснах с надеждата някой да знае за кво стаа въпрос.Обаче обещавам като дойде(средата на януари-надявам се)да се похваля със готин инстумент А пък относно предимства и недостатъци-вече имам относителна представа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts