mybata Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=TOP10CrVPBU някои да е виждал на живо това чудо? Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 егати ненормалния чинел ,вади страшен звук О___O Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Добре де, а това ако го треснеш с една алуминиева палка, дали пък няма да се разцепи много красиво и да има по парченце за всички фенове от първите редове? Доста е тих, а за тиха музика ми се струва прекалено разхвърлян и шумен. Цена? Може би, в някой чалга-джаз проект ще се върже прекрасно Цитирай
mybata Отговорено Септември 10, 2009 Автор Отговорено Септември 10, 2009 хах то тва е повече краш от колкото райд Цитирай
Monni Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 (Редактирано) На мен изобщо не ми харесва, след някоя друга година ще е провиснал като чадър Редактирано Септември 10, 2009 от Monni Цитирай
WenzelWeck Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 е това ,че ще се захаби лесно си е истина ,иначе мен ме радва като звук ,запълва пространството хъх ;дд Цитирай
mike_portnoy Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 На мене ми е малко силен, не бих си го купил Поредната изгъзица Цитирай
eL_NinYo Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Аз не виждам/чувам нещо кой знае какво, просто супер paper thin чинел. Но и на мен ми идва много състейна. Нямам къде да го вмъкна в музиката която свиря По-скоро ми се връзва като чинел за ефект... Цитирай
visorski Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Вече се чудят какво ли да правят за пари , интересно ми е колко струва и ако е скъп ,струва ли си изобщо да се купува Цитирай
mybata Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 хах кат го гледам тоя чинел и веднага се сещам че ако си купиш 5,6 може да си спретнеш една завивка ,или килим които като трябва да го тупаш, ще е много интересно Цитирай
Recommended Posts