Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 45
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Евалата, брат!!! Чудесно изпълнение и инструментално и вокално ! :greenangel: Много меланхолично звучиш! :hysterical:

Единствени две забележчици, има три тона на паралелна терца на китарката пред припева, които май си пропуснал, но които според мен носят много емоция в оригинала и другото, на моменти при високите тонове ми се струва, че малко стягаш гласа си.

Иначе поздравления за изпипаното парче!

Редактирано от Polyphone
Отговорено

Това оминоряване на предпоследния акорд (Bb) преди доминантата, както и липсата на 7-ца в Gb след припева нарочно ли са така или?

Иначе евала за кавъра :greenangel:

Аз бих барнал малко ембиънса на барабаните, че ми е сухичко, ама това си е мое мнение.

Отговорено

@Вьлчий:

То по принцип няма китара в моя вариант, само лек дист за повече "емо"-припев! :girl_cray2:

Ще чуя за какво говориш и ще го вкарам - парчето го правих по спомен.

@Зоната на здрача:

- акордите: много ме критикуват, че ползвам акорди с много "витамини" и реших да "опростя" вариант. Иначе Вь - пианото свири чист, а Rhodes-a (13) в широко. Gb си има маж7.

- барабаните: то барабанчето ми откьрти главата на "нови" уши!!! Много е силно, а сухотата е щото, нарочно сьм махнал room-миковете, за да не е толкова "EZ".

Отговорено
Използваш ли Autotune в композицията?

Никога не ползвам autotune за себе си. Предпочитам разпяването с пиано, при което гласа стабилизира тоновете.

Отговорено

За Gb(Bb в оригинала) имах предвид, че по принцип е 7, а не maj7, а Bb(D в оригинала) е мажор с терцов тон в баса ;)

Просто така стават малко ресторантски преходите, та се зачудих защо си ги направил така тия акорди B)