Polyphone Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 (Редактирано) Евалата, брат!!! Чудесно изпълнение и инструментално и вокално ! Много меланхолично звучиш! Единствени две забележчици, има три тона на паралелна терца на китарката пред припева, които май си пропуснал, но които според мен носят много емоция в оригинала и другото, на моменти при високите тонове ми се струва, че малко стягаш гласа си. Иначе поздравления за изпипаното парче! Редактирано Септември 9, 2009 от Polyphone Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Това оминоряване на предпоследния акорд (Bb) преди доминантата, както и липсата на 7-ца в Gb след припева нарочно ли са така или? Иначе евала за кавъра Аз бих барнал малко ембиънса на барабаните, че ми е сухичко, ама това си е мое мнение. Цитирай
Aquarelle Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Любима песен, пък и добре изпълнена Само дето ми навява сълзливи спомени... Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 9, 2009 Автор Отговорено Септември 9, 2009 @Вьлчий: То по принцип няма китара в моя вариант, само лек дист за повече "емо"-припев! Ще чуя за какво говориш и ще го вкарам - парчето го правих по спомен. @Зоната на здрача: - акордите: много ме критикуват, че ползвам акорди с много "витамини" и реших да "опростя" вариант. Иначе Вь - пианото свири чист, а Rhodes-a (13) в широко. Gb си има маж7. - барабаните: то барабанчето ми откьрти главата на "нови" уши!!! Много е силно, а сухотата е щото, нарочно сьм махнал room-миковете, за да не е толкова "EZ". Цитирай
Chuck Norris Отговорено Септември 9, 2009 Отговорено Септември 9, 2009 Леле, това вече наистина е супер! Браво на Ивелин. Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 10, 2009 Автор Отговорено Септември 10, 2009 Използваш ли Autotune в композицията? Никога не ползвам autotune за себе си. Предпочитам разпяването с пиано, при което гласа стабилизира тоновете. Цитирай
Chuck Norris Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Тогава имаш 6 точки! Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 10, 2009 Автор Отговорено Септември 10, 2009 (Редактирано) По коя система? Моля ви, не цитирайте предходни постове - излишно е! Редактирано Септември 10, 2009 от Ивелин Цитирай
checho Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 бих добавил само, че ми се искаше да чувам по-силно гласа ти, барабаните ми идват ле-е-е-еко в повече Цитирай
Chuck Norris Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 По шестобалната, разбира се! Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 За Gb(Bb в оригинала) имах предвид, че по принцип е 7, а не maj7, а Bb(D в оригинала) е мажор с терцов тон в баса Просто така стават малко ресторантски преходите, та се зачудих защо си ги направил така тия акорди Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Харесвам това изпълнение! И пеенето също! И т'ва е! Цитирай
fildi Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 екстра си е изпълнението! фен съм Цитирай
Recommended Posts