Еминем Публикувано Септември 8, 2009 Share Публикувано Септември 8, 2009 Здравейте Имам нужда от помощ с избор на определени програмки.. Намирам някои, но например не са точно това, което търся и затова искам съвет от хора които работят с тях и имат изградено мнение. Към въпроса: Трябват ми: Програма за създаване на микс от песни ( имам впредвид не да ги слушам по едно и също време ест :д, а например към даден глас от песен да добавя друг бийт или темпо, с различни ефекти и т.н ). Да изразите мнението си за най добрата записваща програмка, според вас, също така и програма за изрязване на определени части на дадена песен, както и преработка(подобряване на качеството, ефекти и т.н). Изобщо нещо като добри програми за домашно студио и обработка..Сигурно тези няколко програми които изброих са малка част от тези в студиото например, но все пак ако някой се сети нещо, ще съм благодарен ако го сподели и разясни :} . Ако някой работи с някои от тези програми и има представа кои са по добри и подходящи, да сподели. Ще бъда много благодарен А да, също така бих се радвал ако някой се сеща за добра програма за правене на бийтове и аранжименти Извинявам се ако съм допуснал грешки или съм се изказал неясно и ''ламерско'', но все пак не съм про като повечето от вас Още веднъж благодая предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Септември 8, 2009 Share Отговорено Септември 8, 2009 като за тебе FL STUDIO и Adobe Audition и си теглиш VST и VSTi плъгини на различни инструменти и ефекти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts