Ивелин Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 (Редактирано) Сьня, раздвижването на тялото, неговорене, физика на гласа и т.н. са си ясни неща. Но когато не се пие студено, не се пуши (преди и след секс, както и по време) помагат на всеки да хване по-високи тонове по-лесно, което опира до физика и крьга се затваря! Редактирано Септември 13, 2009 от Ивелин Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 4, 2010 Отговорено Март 4, 2010 Въпреки огромния музикален талант и чудесен глас, Фреди не пее съвсем естествено според мен. абсолютно съм съгласна. Той е(беше) точно толкова актьор, колкото и певец все пак е израстнал с опера и в една много "театрална" култура. За мен той е азбучен пример за страхотен певец за музикален театър. За мазното пеене, бях споменала на едно друго място едно интервю с Дейв Мъстейн, който докато записвал някакъв албум яко зОбил чипс, именно, за да му "мазнее" гласа и най-вече да може да уж по-безопасно да пее белт )) ИЗВОД: който няма "опора" яде чипс-пласибо хихихи по отношение на хигиената на гласа, едно от нещата, които запомних от уъркшопа с Боби Макферин беше мнението му по въпроса: Как се грижите за гласа си?: "By not thinkin' about it. Some nights I have 4 octaves, others just 2 and a half. I just go onstage and do my job whatever" Всеки познава себе си и организма си най-добре и е забелязал употребата и злоупотребата с кое "скопява" способността му да пее красиво Цитирай
Recommended Posts