the_gorer Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 ако съм седнал да пиша песен и не ми идват идеи излизам навън и наблюдавам какво правят хората например. или кеся на някоя пейка в градинка/парк. Да, това е най-удобният начин да си набавиш теми за писане на песни. Спомням си едно интервю със Seth Putnam от Anal Cunt, в което той обясняваше, че си набавят теми за песните си като с китариста им отиват в някой супермаркет и почват да се подиграват на хората, които видят там. Или отиват в някоя болница и се присмиват на инвалидите. Странно е, че, с нашата група, това го правехме доста преди да научим кои са Anal Cunt - веднъж дори се бяхме намърдали в моргата на Окръжна болница "Д-р Стефан Черкезов". Не можахме да напишем песен за самата морга, но писахме песен за санитарите, които ни изритаха. Цитирай
Лелдорин Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 аз викам да се съберем всички китаристи без вдъхновение и the_gorer да ни поведе към въпросната морга.току виж сме измайсторили някоя goregrind песен Цитирай
Crimson Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 (Редактирано) Вдъновявам се от музиката, която слушам, от това, което ми се случва в живота, от важните неща за мен!!! Агресията много добре ми действа, когато сядам да се занимавам с музика Разбира се , Dimebag !!!!! (R.I.P. Dime ) Редактирано Ноември 27, 2005 от Crimson Цитирай
Recommended Posts