sardaesox Публикувано Септември 1, 2009 Share Публикувано Септември 1, 2009 (Редактирано) Имам въпрос към посветените от ранга на черната птица-може ли да става дума за сравнение между тия двата плъга/като звукови възможности/?Защото по цени се изравняват2:1 за лоуда/но ако добавиш към фермата и една аудио-карта от line6 /,т.е. лоуда си остава недостижимо скъп за мен.А като стана дума за цени,какво стана с "обнародването" на този иначе тъй-приятен плъг-ин/overloud th1,де/???.... Редактирано Септември 1, 2009 от sardaesox Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Аз мисля да продавам моя лайн сикс. Имам купени всички експанжъни с ампове и ефект, но без бас експанжъна. Също сум купил и ВСТ плъгин верситята и то преди доста време. И може да се ползва като ВСТ. Хардуера е най малкия ГХ. Според мен ТХ1 е як но и лайн6 не отстъпва! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Септември 1, 2009 Автор Share Отговорено Септември 1, 2009 Пощо му тражиш,брате? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 не знам... доста пари дадох преди време... Сега знаеш ли как се продава в БГ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Септември 2, 2009 Автор Share Отговорено Септември 2, 2009 Не знам,конюнктурата определя цените понякога... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Септември 2, 2009 Share Отговорено Септември 2, 2009 Той ТХ-а го "обнародваха" отдавна, но само stand alone вер(е)сията. За съжаление VST-то нещо се бави вече доста време, а сякаш няма причина да е така....но аз не ги разбирам тези работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Септември 3, 2009 Автор Share Отговорено Септември 3, 2009 Не случайно съм написал-плъг-ин,разбирай,става дума за вст-самостоятелната версия я имам и особено метал-банките на налбантов режат мрака!Ама искам и някое записче да си направя за дългите зимни нощи пред камината.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 Изглежда, че успаха да обнародват TH1 VST версията... прясно, прясно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Септември 17, 2009 Автор Share Отговорено Септември 17, 2009 Най-вероятно ще бъдеш така добър да се срещнем в тайната квартира на ЛС или скайп Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Септември 17, 2009 Share Отговорено Септември 17, 2009 Сега си играя с демото от сайта. ЕБ*Х ГО В ДОБРИЯ ЗВУК!!! Много са се постарали хората. Да не говорим за спийкър симулациите като си вкарах преампа и само колко си играх с миковете, имам чувството че човек може да направи всичко с тва! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 O0о много е яка тая програма, хем съм с кабел, без Ди БОКС или други китарни машинки преди звуковата карта и е екста, само малко шум вкарва кабела, ама го махам с Waves X-noise ... та за програмата, страшна мн яки дистове, яки кабинети, както искаш си го правиш звука....... с две думи, фен съм на TH-1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Септември 18, 2009 Автор Share Отговорено Септември 18, 2009 (Редактирано) Най-добрата дотук!Но има и вандал,който още не е пробван... Редактирано Септември 18, 2009 от sardaesox Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 ето наистина добър звук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 И аз го слушах преди малко това, на мен лично не ми хареса, но другото много ме накефи - Бе много як звук се изкарва от това, доста ме мотивира да си запиша нещата вече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Септември 18, 2009 Share Отговорено Септември 18, 2009 И аз от днеска съм фен на ТН1 . Свалих обнародваната в Държавен вестник ВСТ версия .Харесва ми че звука е отчетлив , не маже .Самите ефекти вътре също са доста прилични - дистъри , дилей . http://www.esnips.com/doc/c6a5ff82-3650-4e...944a/TH1-sample Едно демо което изкопах от нета .Изумителен звук на ТН1 ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts