drizzt Публикувано Ноември 24, 2005 Публикувано Ноември 24, 2005 (Редактирано) Колко време се пулих на това.... ненормално.. хоум мейда не признава граници да сподели някой ако е хващал такова или пък е правил ? Редактирано Ноември 24, 2005 от drizzt Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 какво и е цигареното на тая китара Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 24, 2005 Автор Отговорено Ноември 24, 2005 (Редактирано) ами доколкот разбах тялото и е от дръвена кутийка за пури, което на енглийски e cigar :Р вот! Редактирано Ноември 24, 2005 от drizzt Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 Аааа, ебаси яките ду-ит-йорселф-ове! Отде го изкопа тоз сайт, дя? Евала! Цитирай
MDFk Отговорено Ноември 24, 2005 Отговорено Ноември 24, 2005 Б*х маааму! Изродии! Бтв тия пичове за да им дойде такава идея май не са пушили само пури... Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 25, 2005 Автор Отговорено Ноември 25, 2005 Аз честно казано се навивам да си направя не е страшна хамалогия а и даже да не звучи добре ще знам че е изцяло моя издънка.. проблем е че не пуша а бтв има там и за хоум мейд адаптери и за минихоуммейд амп който може директно да се тикне в кутията с батерия 9 волта ползва някъв чип и май излиза много мини Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 25, 2005 Отговорено Ноември 25, 2005 В Пазарджик на авотогарата открай време кисне един циганин с подобен самоделен инструмент Тялото е от кутия от маслини Грифа е от няква летва , позициите от медна тел За перце ползваше бръснарско ножче , а задното мостче беше огънато от капачка за буркан !!! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 (Редактирано) В Пазарджик на авотогарата открай време кисне един циганин с подобен самоделен инструментТялото е от кутия от маслини Грифа е от няква летва , позициите от медна тел За перце ползваше бръснарско ножче , а задното мостче беше огънато от капачка за буркан !!! Това да не е онзи тип за когото разказваше!? Пита ли го знае ли да свири Пърпъл,и той запял: " Ойй ,Пърпъле пърпълеееееее" Ти като го каза аз го мислех само за виц.....а то било истински случай Редактирано Ноември 26, 2005 от Old_shetarhand Цитирай
drizzt Отговорено Ноември 26, 2005 Автор Отговорено Ноември 26, 2005 Нечовешко! Аз обаче ще си потърся кутия за пури това е китара за клош/траш/волф&дитц стил... определено намира приложение Цитирай
hellfire Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 Определено не са пушили само пури Ама като гледам артуорка в сайта прилича на стар инструмент .....някой да има идея от къде да си намеря кутия за пури Траш руулз! Цитирай
Recommended Posts