immortal__ Публикувано Август 29, 2009 Публикувано Август 29, 2009 Здравейте, значи имам 2 акустични китари.Едната с пластмасови, а другата с метални струни.Наскоро ми подариха едно тунерче (Yamaha YT250) и си реших да го тествам.. Та значи настройвам и 2те китари с пиано и правя проверка и с тунера да видя дали правилно съм ги настроил, и гледам тази с пластмасовите струни на 440hz всичко си е точно, но при тази с металните струни, според тунера няма нищо общо с реалността, демек нямам нито 1 настроена струна... Та въпроса ми е защо се получава така ? И евентуално да ми кажете къде бъркам ? Благодаря! Цитирай
Dball Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 Да беше поне научил че се вика найлонови струни.. Цитирай
immortal__ Отговорено Август 29, 2009 Автор Отговорено Август 29, 2009 Има ли значение как се казва, като все е синтетичен материал ? Цитирай
Dball Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 Има , и не е ли малко подло да пускаш тема за тунер който вероятно има дефекти и да пускаш тема че го продаваш в идеално състояние .. Цитирай
ultramega Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 Голяма драма се заформя тук Dball , от разказа на момчето по нищо не се разбира , тунера да има някакъв проблем. Цитирай
immortal__ Отговорено Август 29, 2009 Автор Отговорено Август 29, 2009 Има , и не е ли малко подло да пускаш тема за тунер който вероятно има дефекти и да пускаш тема че го продаваш в идеално състояние .. Мога да ти кажа че в момента имам 3 такива.. и представи си и 3те показват същото.. дали и 3те са дефектни ? Цитирай
Dball Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 Хаха от къв зор имаш 3 едни и същи тунера по 1 за всяка китара ли Цитирай
immortal__ Отговорено Август 29, 2009 Автор Отговорено Август 29, 2009 Всъщност имам само 2 китари.. затова продавам единя тунер.. но сега обмислям варианта да си купя 3та китара за да си имам по 1 за всяка.. Happy now ?! И все пак благодаря за помощта, и темата вече може да се премести в SPAM! Благодаря! Цитирай
Recommended Posts