Yves Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 (Редактирано) Това е първият ми опит за записване и въобще първия път, в който свиря песен от край до край Избрах тази песен защото в последно време съм на вълна Лорди, пък и песента е проста и като свирене и като композиция - подходящо за сефте Има много недъзи както в свиренето, така и в крайното оформление на песента - най-вече неподходящи нива на някои тракове. Да не говорим, че оригинала е с китара настроена в Ре, моята е в Ми Барабаните са от Ezdrummer, баса 4front bass, китарите са записвани от китарата в С-амп от Никифена в линейния вход на външна звукова карта, която обаче не е за музициране ами съвсем нормален Creative. Всичко е смесвано с Reaper. Ще се радвам на някое странично мнение за който и да било аспект от творението ми. Ето го и него Редактирано Август 28, 2009 от Yves Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 1, 2009 Отговорено Септември 1, 2009 (Редактирано) Странно защо, вече толкова дни, никой не ти отговаря, при положение, че кавъра е твърде приличен. Да, чувства се несигурността при свиренето на моменти, а и звука не е перфектен, ама ако има един приличен вокал отгоре да замазва положението ще стане чудесно. Пуснато на купон с пиене и мацки - всички ще му се изкефят. Та, мен ако питаш, не си си загубил времето. Продължавай - има хляб в теб! П.П. А това за вокала наистина не е лоша идея. Хубаво е да се намери някой, който да пее, защото иначе си е половин работа. Редактирано Септември 1, 2009 от Metanoia Цитирай
Yves Отговорено Септември 2, 2009 Автор Отговорено Септември 2, 2009 Бях загубил надежда, че някой ще ми обърне внимание Мерси за вниманието и оценката Надявам се, да се подобрява ситуацията. А за вокала съм решил да се пробвам аз, но се искат някои умения и оборудване, а и двете за момента ги нямам. Все пак Mr. Lordi не е Ковърдейл Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 (Редактирано) Да наистина, така поднесено звучи като незавьршена песен. Относно звука, на пьрво слушане на слушалки забелязах, че фуса и райда са силни на места, а и равното им звучене е неприсьщо за живо свирене. Продьлжавай да композираш и ще ставаш все по-добьр! Успех! P.s. "МодЕдит: Без плакати моля!" в подписа ти е много cool! Редактирано Септември 2, 2009 от Ивелин Цитирай
Yves Отговорено Септември 2, 2009 Автор Отговорено Септември 2, 2009 Нали... И много смислено освен това, да ми махнат картинката, обаче полето за подпис да заема също толкова място и вътре да се мъдри тоя надпис Както едно време за жигосвали робите, така и аз ще си нося кръста до гроб Мерси за мнението, ще го преразгледам нивото им в микса Цитирай
Ивелин Отговорено Септември 2, 2009 Отговорено Септември 2, 2009 Както едно време са жигосвали робите, така и аз ще си нося кръста до гроб! Или плаката... Цитирай
Recommended Posts