Viper-X Публикувано Август 28, 2009 Публикувано Август 28, 2009 Забелязах че никой не го е кавърнал, което не озадачи, така че реших да го направя (все пак ми е едно от любимите сола на Newsted) и тъй като той винаги го свири по собствения си начин, и аз реших да го изсвиря пречупено през мен (не съм добавял нищо повече) http://www.4shared.com/file/128367425/6302...ass_cover_.html Цитирай
Ивелин Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 (Редактирано) Гот, градски - върна ме в детството! Имам 3 съвета: - преди запис винаги настройвай баса с тунер - в нета е по-добре да качваш неща в mp3 - сложи компресия на баса Редактирано Август 28, 2009 от Ивелин Цитирай
CrazyDemon Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 Браво! Междудругото това е едно от любимите ми бас сола и сам го слушал хиляди пъти даже сам го кавърнал обаче е в друга тема. Като намеря време ще го запиша наново да чуеш и моя начин (то не че има много варианти ) иначе очаквам да чуя твоята Anesthesia А и мисля че ако правиш кавърите с клипчета ще е по - яко Цитирай
Viper-X Отговорено Август 28, 2009 Автор Отговорено Август 28, 2009 Басса беше точен, за компресията си прав, но проблема беше в това че sound картата ми е та*ак (на живо се чува по добре,), иначе за мп3то ми дойде по късно (ааа може и да е от това че си ползвах само единия джаз адаптер) Anesthesia-та ще я направя тея дни, но нея ще я запиша акустично, с микрофона до кубето, а иначе видео нямам с какво да записвам, телефона ми е гаден (3.2 мп, а прави по лошо видео от VGA) Цитирай
Viper-X Отговорено Август 29, 2009 Автор Отговорено Август 29, 2009 (Редактирано) записа е свален, поради редица причини 1. това е най-лошото ми свирене някога [след 3-4 прослушване ми се догади и не вярвах че е излязло от мен(найстина е много грозно, създава грешно впечатление)] 2. запиша е лош 3. искам да адна и doodle-то от Cunning Stunts концерта Редактирано Август 29, 2009 от Viper-X Цитирай
AXE Отговорено Септември 7, 2009 Отговорено Септември 7, 2009 Още един съвет от мен - като го записваш пак си пусни метроном или си тактувай Цитирай
Recommended Posts