Свилен Бас Публикувано Август 27, 2009 Публикувано Август 27, 2009 Накратко, историята е следната: С певицата се запознахме на един музикален джем-сешън у нас, на купон преди около година и половина, записахме някои неща и оттогава не се бяхме срещали и чували. Скоро ми се обади, събрахме се и за 4 часа записахме 19 идеи. На втората репетиция дойде с текст по мотиви от първото събиране, а на третата имахме готово парче - "Some days are made for rain". Тогава поканих моят добър приятел Светльо (Svetki6) за барабаните и нещата направо се взривиха съвсем. Това, което качвам е от третата репетиция (с всички) и моля да бъда извинен за недоаранжираността, но "Some days are made for rain" пробвахме за първи път с него тогава (понеже бяхме заети да мислим нови идеи през цялото време), For you беше идея, която развихме от втората репетиция с барабани, а останалите две са идеи от първото събиране на триото - т.е., това, което чувате е направено за 6 часа общо (плюс много други неща, които са само започнати и не качвам). ЦЪК Повтарям - звукът е суров, приятно слушане П.П.: Ако следите темата, ще имате възможност да проследите и аранжирането, а като сме готови с крайните варианти, ще кача и там откъдето е тръгнало всичко - смятам, че ще е интересно. Цитирай
fildi Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 супер сте, колега изслушах всички песни и най-много ми допадна 'The Whore Song' - много мощ има в нея! Кефи абсолютно !!! мацката има много специфичен глас, а като гледам на снимката ви и не е грозна Светльо си го знаем, че свири много добре и този проект го потвърждава още един път! Колкото до басиста, знаеш какво ми е мнението за него Успех на бандата и чакаме нови парчета Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 ^Хаха, а бе то от измислянето на нови неща не намираме време за "старите" - по-добре ни пожелай да си аранжираме тези първо П.П.: А мацката, колега е непълнолетна Цитирай
fildi Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Е, сигурен съм, че все ще намерите време да изчистите идеите и да ги запишете както трябва за да звукнат съвсем! Въпроса е, че имате достатъчно материал за работа. Непълнолетна викаш е мацката....хммм..... ми да яде повече за да порастне по-бързо бе Цитирай
Icarus Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Браво, браво, много гот Тъпаните са ултра яки! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 @fildi: Не ще да яде - даже нас ни тъпче с некви вафли... ...и да пие не ще - само пее и краси обстановката @Icarus: Всъщност, смея да твърдя, че е скованичък почти през цялото време, но това е понеже прищпорих всичко заради записите Чакай само да завършим аранжиментите, че да знаем кое след кое следва и тогава да го чуеш истински развихрил се (какъвто всъщност е и в процеса на измислянето, който се състои от почти крайна импровизация) Цитирай
Recommended Posts