Amentis Публикувано Август 26, 2009 Публикувано Август 26, 2009 (Редактирано) Не съм учил такива неща от началното училище, може би малко след това но пак ми е далече. Става въпрос за нотите като цяло. Сигурно има такава тема но аз поне не видях, съжалявам ако има. Аз съм китарист от февруари 2009та(леле колко отдавна беше) и макар и да съм гаден лош блак/деф металяга все пак мисля, че като ще се занимавам с музика трябва да имам елементарни познания и предполагам повечето от вас ще се съгласят че е жалко да говорим в прагчета вместо в тонове. Може ли някой да ме насочи откъде да си припомня нотите като цяло(не че толкова съм ги забравил ама не ги и помня толкова), легата, седла, знаци, т.н.? Редактирано Август 26, 2009 от Amentis Цитирай
Viper-X Отговорено Август 28, 2009 Отговорено Август 28, 2009 Ела при мен с 1 тетрадка и ще те светна всичко Цитирай
Amentis Отговорено Август 30, 2009 Автор Отговорено Август 30, 2009 Моля темата да се изтрие,намерих нещо което ми върши работа. Цитирай
Recommended Posts