salt Публикувано Август 25, 2009 Публикувано Август 25, 2009 Може ли някой,който има таквова нещо да пусне 2 семпъла от кондензаторен микрофон с и без употреба на reflection filter.Искам да си взема такъв от thomann.de,надявам се да не правя реклама, и ми е интересно да чуя дали наистина това приспособление би се справило с реверберациите и колко.Мерси.Ако може напишете марката на микрофона и филтъра.Знам че има един на SE Electronics.Той ми идва скъп малко,видях един на T Bone и предполагам че няма да е толквоа зле, тъй като цената му е на половината на SE - то. Моля да ме извините за големите изисквания , но все пак ако се намери човек с такова нещо ако може да запише семпли от глас койото пее.Няама проблем и да е фалшиво.Просто искам да видя конкретно как се справя с човешки глас филтърът и ако може в различни динамики .Силно , много силно ,тихо и т.н. Много ,много, много благодаря предварително на всички семпъл маняци ! Цитирай
Recommended Posts