fildi Публикувано Август 24, 2009 Публикувано Август 24, 2009 И така, предствям ви студентската ми банда, чието оргиниално име беше "Пъпа на куцащата лама, секси пардесюто на пастира и тоягата от съпротивата" Събрах останалите записи и направих чисто нов myspace. Нещата са доста първични и са записвани с минимум техника. Ето и линка -> група Паве на myspace Дано ви харесат! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 хахаха, култови неща просто трябва реюниън да спретнете! Цитирай
fildi Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 ^ Благодаря за оценката и наистина се радвам, че имаме фенове тук! С реюнион-а обаче е малко трудно защото басиста вече е женен с 2 деца, едното от които е бебе и си се занимава с тях. А и честно казано май вече не му се свири - продаде си баса и изглежда се е отказал окончателно.... Myspace-a го напрвих за да остане поне нещо в историята от тази банда, която за мен навремето значеше много. То и сега ми е мило да си слушам записите от тогава, но предполагам с всички е така Цитирай
gro Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 хахаха, култови неща просто трябва реюниън да спретнете! абсолютно!!! Fildi, ако ти трябват "жичкаджий" за реюниън - само свиркай. Цитирай
fildi Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 абсолютно!!! Fildi, ако ти трябват "жичкаджий" за реюниън - само свиркай. ^ Благодаря ти за предложението, gro! Ще помисля по въпроса. Все пак текста и музиката са на басиста и не знам как би звучала бандата без него.... Цитирай
Vesela/Lubo Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Ако имаше повече пънк групи, които да свирят като "Паве" пънк-сцената у нас щеше да е на много по-високо ниво, отколкото днес се намира. Слушайте и се учете.Защото повечето пънк групи в България са само копирачи. Много съжалявам, че сте се разделили и няма възможност да се чуят нови неща.... Цитирай
fildi Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 ^ Благодаря за милите думи! Лично моето мнение е, че сме абсолютни аматьори, но пък много ни радваше да се забавляваме като измисляме наши си песнички Имахме си дори песнопойка Цитирай
gro Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 това че сте аматьори е точно прекрасно. не забравяйте, че пънка "умря", когато започнаха да го правят професионалисти. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Ако имаше повече пънк групи, които да свирят като "Паве" пънк-сцената у нас.... Опа, грешка - не четете колега, внимателно - Паве са действали на руската сцена, а тя си е ок. Руски агенти, такива Цитирай
fildi Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 Руски агенти, такива Като имаш предвид, че барабаниста е учил само 1 и 2 клас в България, сещай се за каква обработка от руските служби става въпрос Но имай предвид, че руските агенти се внедряват навсякъде, даже и в някакви банди с имена на наклонени плоскости за спускане Цитирай
Recommended Posts