tupoto kopele Отговорено Ноември 28, 2005 Автор Отговорено Ноември 28, 2005 Става дума всъщност за алтернатив рок(как звучи само), а чинелите, които харесах са Zildjian A Custom Projection Crash или Sabian AAX Stage Crash....тъпото е само, че в Европа само почти три пъти по-скъпи отколкото в САЩ... Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 (Редактирано) ми като знам кои барабанисти познаваш пич,направо ти се чудя що търсиш мнения от форума а не ги питаш тях лично,например pifa...като гледам кво си си харесал ако си хвърлил око на някой от неговите чинели ще се бием кат бабички на стъпалата на автобуса да знаеш Редактирано Ноември 28, 2005 от Katsko Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 28, 2005 Автор Отговорено Ноември 28, 2005 аз със теб ни ща да съ бия а пък Пифа за тия чинели ще ни избие всичките и бира ще го черпим накрая Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Видяхте ли какви работи продава барабаниста на Сънрайз :read: Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 видяхме батка и очите ни изтекоха,вярвай ми...сега разума и чуствата се борят в мен... да купя или да не купя-това е въпроса! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 28, 2005 Автор Отговорено Ноември 28, 2005 къде е това бе дайте линк на PM Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 28, 2005 Автор Отговорено Ноември 28, 2005 Споделям мнението на Мастера. Не е до здравината на чинела, а до начина на удряне. Ако млатиш както го правят по клиповете западняците, няма марка, която да ти се опре..... а и искам да допълня нещо моята максима в последните 2 години е- Ако искаш хората отпред да почувстват някаква енергия, то ти несъмнено трябва да я вложиш в своя инструмент. Цитирай
darmonko Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Да бе да е.а м.....а много ги чупя бе да е..а и чинелите, а нямам пари да си купувам през три месеца чинели искам да си купя готини здрави чинели и да забравя поне за 2-3 години Aко си чак такъв терминатор че не остава здрав чинел около теб може би е време да се замислиш за техниката си на свирене и да си дадеш сметка че от нея идва всичко.Без да те плаша ама ако блъскаш толкова много нищо чудно да си докараш и някой артрит на ставите,което хич не е хубаво изживяване.Та по темата - Paiste в никакъв случай не са по-здрави от другите марки чинели,не знам кой ги разпространява тези слухове иначе въпросната серия Inovations е сравнително хубава и си струва да си купиш,но не очаквай чудеса.Ако си чупил други чинели,ще счупиш и тези.Причината не е в чинелите Цитирай
imperor Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 аре колеги да не го обръщаме на "мойта техника на удар по чинелите е по-добра от твойта и затова не ги чупя",а?човека зададе конкретен въпрос и предполагам иска конкретни отговори в тая тема... Никъде не споменавам такова нещо, за мойта техника де. Еднакво са здрави марките. Така поне мисля аз. И оттук пак по прочинно-следствен път стигаме до чупенето им... Цитирай
imperor Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 .... а и искам да допълня нещо моята максима в последните 2 години е- Ако искаш хората отпред да почувстват някаква енергия, то ти несъмнено трябва да я вложиш в своя инструмент. Напълно съм съгласен с мнението ти и споделям максимата ти откакто свиря. Цитирай
Recommended Posts