Jump to content
Българският форум за музиканти

Paiste Inovation


Recommended Posts

Става дума всъщност за алтернатив рок(как звучи само), а чинелите, които харесах са Zildjian A Custom Projection Crash или Sabian AAX Stage Crash....тъпото е само, че в Европа само почти три пъти по-скъпи отколкото в САЩ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми като знам кои барабанисти познаваш пич,направо ти се чудя що търсиш мнения от форума а не ги питаш тях лично,например pifa...като гледам кво си си харесал ако си хвърлил око на някой от неговите чинели ще се бием кат бабички на стъпалата на автобуса да знаеш:)

Редактирано от Katsko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;):);):lol: аз със теб ни ща да съ бия ;) а пък Пифа за тия чинели ще ни избие всичките и бира ще го черпим накрая :lol::);)B)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

видяхме батка и очите ни изтекоха,вярвай ми...сега разума и чуствата се борят в мен... :)

 

да купя или да не купя-това е въпроса! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям мнението на Мастера. Не е до здравината на чинела, а до начина на удряне. Ако млатиш както го правят по клиповете западняците, няма марка, която да ти се опре.

.... а и искам да допълня нещо :) моята максима в последните 2 години е- Ако искаш хората отпред да почувстват някаква енергия, то ти несъмнено трябва да я вложиш в своя инструмент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Да бе да е.а м.....а много ги чупя бе да е..а и чинелите, а нямам пари да си купувам през три месеца чинели :lol: искам да си купя готини здрави чинели и да забравя поне за 2-3 години :)

Aко си чак такъв терминатор че не остава здрав чинел около теб може би е време да се замислиш за техниката си на свирене и да си дадеш сметка че от нея идва всичко.Без да те плаша ама ако блъскаш толкова много нищо чудно да си докараш и някой артрит на ставите,което хич не е хубаво изживяване.Та по темата - Paiste в никакъв случай не са по-здрави от другите марки чинели,не знам кой ги разпространява тези слухове иначе въпросната серия Inovations е сравнително хубава и си струва да си купиш,но не очаквай чудеса.Ако си чупил други чинели,ще счупиш и тези.Причината не е в чинелите ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) аре колеги да не го обръщаме на "мойта техника на удар по чинелите е по-добра от твойта и затова не ги чупя",а?човека зададе конкретен въпрос и предполагам иска конкретни отговори в тая тема... :)

Никъде не споменавам такова нещо, за мойта техника де. Еднакво са здрави марките. Така поне мисля аз. И оттук пак по прочинно-следствен път стигаме до чупенето им...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... а и искам да допълня нещо :godbless: моята максима в последните 2 години е- Ако искаш хората отпред да почувстват някаква енергия, то ти несъмнено трябва да я вложиш в своя инструмент.

Напълно съм съгласен с мнението ти и споделям максимата ти откакто свиря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.