Sound Публикувано Ноември 22, 2005 Публикувано Ноември 22, 2005 Здравейте на всички колеги. Ще ми се да зная дали някой от вас е работил с тези две агенции за работа в чужбина, които ще напиша и какво ви е мнението за тях. Първата е "New Sound Agency" на братята Дайчеви, а втората е "Apha Agency" на Горанка Иванова. Предварително ви благодаря на всички. Цитирай
groovejazzer Отговорено Декември 10, 2005 Отговорено Декември 10, 2005 Здравейте на всички колеги. Ще ми се да зная дали някой от вас е работил с тези две агенции за работа в чужбина, които ще напиша и какво ви е мнението за тях. Първата е "New Sound Agency" на братята Дайчеви, а втората е "Apha Agency" на Горанка Иванова. Предварително ви благодаря на всички. s GORANKA nqma da ima6 problemi,...no za drugite neznam!!! priqteli sa ba4kali s GORANKA za navun i si4ko e bilo ok! uspeh Цитирай
tecs Отговорено Декември 13, 2005 Отговорено Декември 13, 2005 На Горанка Иванова не се ли казваше Агенция ПАН (PAN Agency) ? Както и да е, аз също бих препоръчал нейната агенция от опит. Цитирай
Recommended Posts