Geo Отговорено Ноември 27, 2005 Автор Отговорено Ноември 27, 2005 Чух голяма част от нещата и в момента продължавам да ги слушам.Думите са излишни!!! Много се радвам,че ти харесва Цитирай
Geo Отговорено Ноември 27, 2005 Автор Отговорено Ноември 27, 2005 Браво браво... много добро ! само да попитам барабаните истински ли са ? Ударните са направени с Alesis SR16-повечето са "начукани"на ръка. В следващите ми неща ударните ще бъдат 100% направени на ръка,т.е. няма да ползвам готови друмове от машината. Цитирай
Kelly Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 дръпнах си ги всичките парчета и наистина са много добри!!!!! Евала!!! Особено Dilemma,The keeper и The Key много ми харесаха Цитирай
Geo Отговорено Декември 20, 2005 Автор Отговорено Декември 20, 2005 дръпнах си ги всичките парчета и наистина са много добри!!!!! Евала!!!Особено Dilemma,The keeper и The Key много ми харесаха Те са само части от албума ми,който излезе преди няколко седмици. Много се радвам,че ти са харесали.Стилът ми е малко по-особен. Цитирай
Recommended Posts