peshoy2k Публикувано Ноември 21, 2005 Share Публикувано Ноември 21, 2005 абе трябва тука едни коледни работи да праа, да сте попадали на коледни звънчета, шейни и такива други, разни дядо коледовци да викат хоу,хоу, хоу мери кристмас........, но най вече звънчета ми трябват, освен да взема от някой оркестрален перкусионен сет, де да знам , падащ сняг нещо....... :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
!draka! Отговорено Ноември 21, 2005 Share Отговорено Ноември 21, 2005 абе трябва тука едни коледни работи да праа, да сте попадали на коледни звънчета, шейни и такива други, разни дядо коледовци да викат хоу,хоу, хоу мери кристмас........, но най вече звънчета ми трябват, освен да взема от някой оркестрален перкусионен сет, де да знам , падащ сняг нещо....... :think: Ето ТУК може да потърсиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 21, 2005 еййййййй, тенкс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Ноември 21, 2005 Share Отговорено Ноември 21, 2005 Колега тва е голяма работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
!draka! Отговорено Ноември 21, 2005 Share Отговорено Ноември 21, 2005 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 21, 2005 само ходене в сняг не намерих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
!draka! Отговорено Ноември 21, 2005 Share Отговорено Ноември 21, 2005 само ходене в сняг не намерих Ами разходи се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Misunderstood Отговорено Ноември 21, 2005 Share Отговорено Ноември 21, 2005 Да.....разходи се, човече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts