MDFk Публикувано Ноември 21, 2005 Публикувано Ноември 21, 2005 Драги съфорумници, мислите ли че има файфа от ъпдейт на личното самопредтавяне? В смисъл че да речем на период от 1 година, всеки да пише наново промените относно интересите и вкусовете си, смяната на инструмента(и гиъра съответно), било то с друг или с друга марка? Ако не, здраве да е. Просто предложение. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Според мен трябва да има. Но моето виждане е всяка тема да си има опция за ъпгреит и в нея да НЕ може да се пише ! Цитирай
pacman Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 И да има invisible агенти на ЦК, които да следят за спазването на това правило! Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 22, 2005 Отговорено Ноември 22, 2005 хехе много ще му пука на някой ако примерно съм направил нещо ново и го напиша в темата дреме му на някой излишно е според мен. ако някой има нещо за хвалене обикновенно го прави Цитирай
MDFk Отговорено Ноември 23, 2005 Автор Отговорено Ноември 23, 2005 Основно идеята ми беше за вкусовете - преди една година, когато си написах самопредставянето, слушах прог и мелодик дет основно, но тогава си купих и баса и честно казано напоследък се смазвам от джаз и фюжън. Нещо такова. Просто предолжение. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 еми няма да сменяме стиловте Цитирай
jFog Отговорено Ноември 23, 2005 Отговорено Ноември 23, 2005 (Редактирано) абе да ви кажа тук се регнах на 26 скоро ще чукна 28 поне опцията за това да се оправи който иска да ъпдейтне да прати ЛС на модераторите.. те да пейстнат квото трябва и да турят едно ъпдейтед... само дету сме една камара юзеери...сложна работа :think: или да се направи форма която да може да се попълва и корегира с пасуорда за логване... :think: ..пак модераторите имат думата Редактирано Ноември 23, 2005 от jFog Цитирай
MDFk Отговорено Ноември 24, 2005 Автор Отговорено Ноември 24, 2005 (Редактирано) Пардон! Моя грешка! :wall: :killyou: Не ъпдейт в точния смисък на думата - а пишете едно ново мнение; едно ново самопредставяне, поствате си го във Вашата тема и готово! Не ми беше идеята да се хвърляме в музкиата и да зорим и модовете. Драсвате два реда и готово! Редактирано Ноември 24, 2005 от MDFk Цитирай
Recommended Posts