stratocaster Отговорено Ноември 21, 2005 Автор Отговорено Ноември 21, 2005 (Редактирано) ако ше праиш звук 5.1 предполагам е наложително, иначе не виждам смисъл именно, защото искам да си взема система 5+1 ама се замислям дали да не взема една по-свястна 2+1 :think: Само не мога да резбера, как смяташ да чуваш от 5+1 страни с 2 колони и гърне. Освен това не мисля, че подобна работна станция се организира с тоя клас карти, но 2.1 отпада със сигурност. Хубаво е ако можеш да зобикаляш т.н. художествена самодейност (сиреч инвестиции му е майката) иначе ядеш от хляба на други (малко пресилено, но не знам как да го кажа по-точно). Успех! мнеееее имах предвид длаи да взема 5.1 или 2.1 много добре знам за какво става дума е това за миксирането май само на шега го казах ползвам сега тука 2 колони, е не са монитори но става прилично като за мойте нужди въпроса ми беше кое според вас е по-подходящо за качествено слушане на музика - 5.1 или 2.1. не ми трябва да правя домашно кино, просто да озвуча що годе добре защото една 5.1 система (хубава) е доста пари докато 2.1 струва по-малко Редактирано Ноември 21, 2005 от stratocaster Цитирай
Начинаещ Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 Здравейте, и аз имам един въпросче за моя креатив. Та значи имам 5.1 омската версия, и от както я взех до сега ми се появява следният проблем който е адски гаден и мисля че не е нормално да го има още повече при такава карта. Когато включа или изключа жак от буксите на картата (става дума за букстата на микрофона и тази на колоните) комютъра спира да отговаря ан контролери, абе буквално си блокира, и нме го оправя нищо друго освен рестарт, по добрият случей е когато вадя или включвам жак в буксите да ми спира звука, това също не се оправя с друго освен рестарт, проблема адски много ме дразни и немам идея как да го поправя, някакви предложения, и друг срещал ли го е ??? :wall: :killyou: Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 12, 2005 Автор Отговорено Декември 12, 2005 е и при мен е така. просто не ги пипай докато машината работи Цитирай
Начинаещ Отговорено Декември 12, 2005 Отговорено Декември 12, 2005 уууууууууу, радвам са че не е проблема в мен (демек че не е дефектна картата), и от друга страна съжалявам щото проблема е адски скапан и не добре да го има щото примерно като включа динамичен микрофон в картата, и той получава едни смущения в сигнала които се управятт само с разместване на жака, и треа да въртя въртя въртя, пък като ми спре звука или контролерите едно че треа да рестартирам, друго че никъф ефект.....абе мани креатива... :wall: Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 12, 2005 Автор Отговорено Декември 12, 2005 стига се оплаква, нема да ти стане нищо Цитирай
Recommended Posts