stratocaster Публикувано Ноември 20, 2005 Публикувано Ноември 20, 2005 (Редактирано) дорбе познатата на всички карта. и аз не правя изключение. имам я от доста време. но още в самото начало не успях да инсталирам софтуера от ЦД-то. човека който я имаше преди мен нямаше проблем. засега работя с уиндоуските драйвери. обаче ми е нужна да работи под 5.1 и опрях вече до инсталирането на ЦД-то. пъхна ли цд-то в ЦД-рома ми излиза съобщение че картата не е намерена. тоест че машината не я разпознава. пробвах да махна уиндоуския драйвер, после да инсталирам този от цд-то - пак същата работа - Setup could not detect any Sound Blaster Audio card on your system сменях слотове - нищо не става. какво да правя Редактирано Ноември 20, 2005 от stratocaster Цитирай
KAE Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 А kX Project слага ли? Ако не си-опитай и с него, само имай предвид, че има някои модели бластери, с които НЕ работи. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 20, 2005 Автор Отговорено Ноември 20, 2005 сложих КХ, сега картата тотално спря да работи нямам все още система 5+1 обаче не свири Цитирай
Sieger Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 дорбе познатата на всички карта. и аз не правя изключение. имам я от доста време. но още в самото начало не успях да инсталирам софтуера от ЦД-то. човека който я имаше преди мен нямаше проблем. засега работя с уиндоуските драйвери. обаче ми е нужна да работи под 5.1 и опрях вече до инсталирането на ЦД-то. пъхна ли цд-то в ЦД-рома ми излиза съобщение че картата не е намерена. тоест че машината не я разпознава. пробвах да махна уиндоуския драйвер, после да инсталирам този от цд-то - пак същата работа - Setup could not detect any Sound Blaster Audio card on your system сменях слотове - нищо не става. какво да правя Пробва ли да инсталираш драйверите под safe mode? Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 20, 2005 Автор Отговорено Ноември 20, 2005 тръгна с КХ драйвера, обаче ми се изгубиха микрофонния и лайн входа и не моага да разбера къде да ги търся. ще пробвам под сейф мод Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 20, 2005 Автор Отговорено Ноември 20, 2005 и под сейф мод същата работа Цитирай
KAE Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Е, щом си подкарал говедата :green: с кХ, значи става работата. Провери в миксерчето дали не са мютнати микрофонния и линейния входове. Задължително трябва да си оправиш рутинга в DSP-джама. Прочети малко в хелпа, ще се справиш. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 20, 2005 Автор Отговорено Ноември 20, 2005 благодаря значипроблема е там че просто не мога да намеря откъде да пусна тези входове. рових, рових но ги няма абе според вас 5.1 или 2.1 е по-добрия вариант ако става дума за слушане на музика и тук таме за миксиране Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 ако ше праиш звук 5.1 предполагам е наложително, иначе не виждам смисъл Цитирай
KAE Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 ... не мога да намеря откъде да пусна тези входове. рових, рових но ги няма ..... Значи, в даден момент можеш да използваш само един от всички предвидени входове, по простата причина, че разполагаш само с едно AЦП. А избора в кХ става от едно падащо меню в кХ миксер. От мен толкова по темата. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 20, 2005 Автор Отговорено Ноември 20, 2005 ако ше праиш звук 5.1 предполагам е наложително, иначе не виждам смисъл именно, защото искам да си взема система 5+1 ама се замислям дали да не взема една по-свястна 2+1 :think: Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 вземи си монитори, не се ебавай, ще разбереш че разликата е голяма Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 ако ше праиш звук 5.1 предполагам е наложително, иначе не виждам смисъл именно, защото искам да си взема система 5+1 ама се замислям дали да не взема една по-свястна 2+1 :think: Само не мога да резбера, как смяташ да чуваш от 5+1 страни с 2 колони и гърне. Освен това не мисля, че подобна работна станция се организира с тоя клас карти, но 2.1 отпада със сигурност. Хубаво е ако можеш да зобикаляш т.н. художествена самодейност (сиреч инвестиции му е майката) иначе ядеш от хляба на други (малко пресилено, но не знам как да го кажа по-точно). Успех! Цитирай
bobalan Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 Ако ще е за микс - забрави тези десетични запетайки 5.1 и 2.1.... Трябва ти 2, ама 2. Ако ще е за джангър тогава суб-а върши работа, но за микс може само да ти навреди. Е, все пак за 5.1 той си е отделен канал де, така че си трябва, но ако смесваш стерео - аз казах! Хау! Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 21, 2005 Отговорено Ноември 21, 2005 e убаво 2, ама ако не чува под 50 херца ко стаа или трябва да са 2 дето да стигат къде 35 Цитирай
Recommended Posts