badValue Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 докато се ровех да видя какво мога да си направя по китарата изкочи това чудо на чудесата ... не успях да видя тук тема за него (ползвах търсачката) и затова го слагам .... дано е от полза на лютиерите за идеи пък ако някои е пипал нещо подобно нека сподели толкова ми е странно, че още не мога да разбера дали ми е грозно или забавно освен "кривото" тяло ... на някои китари грифа също е усукан(8 градуса) .. много интересно положение има и за ключовете пример: Цитирай
the_gorer Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 (Редактирано) Гот е. Вероятно е комфортно да се свири на такава китара. Но ми е интересно какво ще кажат специалистите по акустика по въпроса с резонанса на китарата - прецаква ли се той от кривото тяло или се подобрява... Като гледам материалите, от които е направен този модел, ми се струва, че дори с "прецакана" от кривините акустика, звукът на тази китара никак няма да е лош. Редактирано Август 29, 2009 от the_gorer Цитирай
Recommended Posts