Katsko Отговорено Декември 18, 2005 Автор Отговорено Декември 18, 2005 аз па искам маршови палки на промарк,ма нъцки... нема отде... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 купих си палки NOVA,за да видя какво е (не бях свирил с такива) и са на прилично ниво ! Цената беше 12 лв. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Ами те Nova са по лиценз на Vic Firth....супер са палките Цитирай
evans Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 купих си палки NOVA,за да видя какво е (не бях свирил с такива) и са на прилично ниво ! Цената беше 12 лв. Ненчо къде ги продават,и има ли голям избор.Миналата година ми донесоха един чифт от Дания и съм много доволен. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Ами бях поръчал на едни приятели да ми вземат 5а ПроМарк от Динакорд,но понеже 5а имало само от НОВА се съгласих и на този вариант ! Та това е което знам - от Динакорд за 12лева Цитирай
Recommended Posts