circles Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 day tripper Днеска от следобеда го мъча и реших да го кача въпреки, че до преди малко си надувах главата и е по добра идея да го чуя и на отпочинала тиква, но както и да е! Ако има желаещи да драснат вокали или някое китарно соло, че мойто ме дразни да пишат. 2 куплета са, но вече бях записал барабаните и чух, че всъщност би трябвало да са 3 Мен, май барабанчето най ме кефи как стана Цитирай
SandoBG Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Много добре е станало! Браво! Кефи! Не съм голям фен на Beatles, но след като чух версията на Jimi Hendrix тва парче ми хареса... Цитирай
bulby Отговорено Август 12, 2009 Отговорено Август 12, 2009 Eкстра си е солото бе, кво му има? И вокалите мен ме кефят, трябва само да добавиш още 1-2 гласа към хармониите да си стане баш Бийтълс, ама не е задълже Цитирай
Polyphone Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 Браво, страхотно е станало! Чудесен глас имаш! Само май дейрето ми се губи. Бих сложил беквокали, ама в това парче са супер високи. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Август 26, 2009 Отговорено Август 26, 2009 много яко пеене и свирене и всичко и аранжимента кефи Цитирай
circles Отговорено Август 26, 2009 Автор Отговорено Август 26, 2009 Мерси за добрите думи! Лично аз не съм особено удовлетворен от резултата... другия път - по добре ! Цитирай
Recommended Posts