Rebec Отговорено Август 24, 2009 Автор Отговорено Август 24, 2009 Не съм Стоян, и благодаря за съвета ,за сега нямам намерения да ставам голям барабанист , просто искам да се науча основите и после ще видим , исках съвет за акустичните и елетронните барабани и отговора беше почти 100% за акустичните . Благодаря за съветите !!! Цитирай
Ивелин Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 (Редактирано) упражнявай се върху хилка за тенис на маса,пък като събереш ~1000-1200 лева си вземи едни акустични я ямаха я немаха защото барабани не се купуват всеки ден,ще вземеш за 500 лева някакви пластмасови боклуци и ще се чудиш после какво да ги правиш...личен опит!ходи си на уроци тренирай си вкъщи на хилката... И аз сьм го правил тоя трик и е много полезен за натрупване на техника в "неблагоприятни" условия, като например упражнения на парадидли в кухнята, при баба ти, докато тя готви! Сьщо така можеш да гледаш филм докато упражняваш някакьв елемент - например "двойки". Но и само с хилката не става - не развиваш краката с нея, но пьк е хитьр и евтин начин за удьлжаване на репетициите и през нощта! Аз лично бих препорьчал и малко по-тежки палки - е не от желязо, де! Текстолитовите са много издрьжливи - моите учебни са леко ожулени, но още цели...а колко бой са изялиии! Редактирано Август 24, 2009 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts