MDFk Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 И аз барабар Петко с мъжете, като видях темата на Прогрешън се плеснах по челото, че мога и аз да си бодна клипчетата на бандата във тоя раздел. ТА това са клипчетата на Vortex, от същия лайв с гореспоменатите момци. Качеството на звука не е същото, по-лошо е на места доста, защото ние нямахме кабел с който да дръпнем звука от пулта към камерата. Въпреки това ние помним свиренето с добри чувства, и мисля че хората се изкефиха. Надявам се, че и на хора тук ще им допадне. Стила е ъм..... "траш"/"прогресив" метъл. Парчетата са авторски, като композиции варират от едно по-леко(почти фънки) през пълна тресня, до мозъчни ребуси за китара и бас. Има и една Пантерица за цвят. Ей го линка с плей-листата. Приятно гледане и слушане! Коментари и критики са пожелателни. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 8, 2009 Отговорено Август 8, 2009 Аз съм ви фен, нали знаеш! Айде, чакаме албум! Цитирай
Recommended Posts