MuZiKaNt4eTo Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 (Редактирано) здравейте! търся едни ноти за пиано - Andrea Bocelli and Sarah Brightman - "Time to say Goodbye" ("Con te partirò"), ако някой може да ми помогне в търсенето ще му бъда много благодарен! ето килипче със песента на пиано - ЦЪК Редактирано Август 8, 2009 от MuZiKaNt4eTo Цитирай
Пепи Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 http://www.scribd.com/doc/8564079/Andrea-B...-to-Say-Goodbye Цитирай
dimitooo Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 Търся си ноти зА пиано на "катерино моме" и "охридското езеро " . Ако някой ми ги намери дори само и на едно от двете ще му бъда много благодарна . Благодаря! Цитирай
Kremena Stefanova Отговорено Ноември 12, 2009 Отговорено Ноември 12, 2009 Търся си ноти зА пиано на "катерино моме" и "охридското езеро " . Ако някой ми ги намери дори само и на едно от двете ще му бъда много благодарна . Благодаря! Ако си ги намерил/а, може ли да ми ги дадеш на мен, че ми трябват много, а не мога да си намеря. Благодаря Цитирай
Recommended Posts