sardaesox Публикувано Юли 30, 2009 Публикувано Юли 30, 2009 Та,на въпроса-зарибил съм се с въпросния модел,но все още съм на кантар с аналога му от line6-podII-доколкото виждам имат еднакви входове и изходи,жакове и тинтири минтири+ мидита,които не ми трябват защото ги имам на саунд картата/tascam us 122/.Оставям като база за сравнение и Boss GT8,който скоро пробвах/за жалост не ми се дават повече от 250 кинта ,макар че боса ми хареса.Та ,ако някой има конкретни впечатления-да споделя-видях доста ревюта в ю-туба,но друго си е жив свидетел да има.Звука,който гоня е по -твърд-хеви и траш.Мисля да пообиколя и магазините и да пробвам директно,но за съжаление в момента местят фактора в бургас на друго място,а и не вярвам да имат в момента-особено line6,по-скоро-вярвам че нямат в наличност за пробване.В про-аудио няма и в динакорд предполагам също.Във Варна най-вероятно е същото,но и там ще опитам тия дни. Цитирай
sardaesox Отговорено Август 5, 2009 Автор Отговорено Август 5, 2009 (Редактирано) Гледам,че няма много движение по темата,но пък за сметка на това е излязъл V-amp 3 на беринджър,към който май клоня.Та ,ако има някой по сведущ по въпроса като сравняваме с Line 6 pod II,няма да му се разсърдя-доколкото разбирам от презентациите това юсб,което е в процесорите е само за подаване на захранване,или процесора може да се свърже с някой хост/Кюбейс/,като аудио карта?/Имам предвид не като чист сигнал,а дали участва в процеса на обработка на звука/.Иначе като саунд не можах да намеря нищо за в-амп 3 -нямат семпли ,или аз не съм търсач-изобщо ,ако някой има изкаран гейн звук или линк за натам ще съм благодарен да го чуя Редактирано Август 5, 2009 от sardaesox Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Човек, за какво ти е то V amp, като имаш такава карта tascman и може да си джиткаш през софт ампове, поне от v amp-а са класи отгоре Цитирай
sardaesox Отговорено Август 6, 2009 Автор Отговорено Август 6, 2009 Амии...ха де?Засега само забозявам форума,защото нямам кога да отида да изпробвам на живо,но откакто изпробвах боса/гт8/ ,ми хареса атаката,която има-явно латенцията дори да е 2-3 мс убива кефа .А и тези ревюта в нета са толкова зарибяващи...Сега предстои да купувам декстоп,който смятам да оборудвам с едно м-аудио,или аудиджи/на pci/.А-бе,на кръстопът съм м/у хард и софт-така да се каже.... Цитирай
Recommended Posts