Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ами Венко(Поромански) свири пръв на един Стейдж Къстъм,след него Стунджи,после малко посвириха Еди(Демирджян) и Цецо(Георгиев) ! Накрая и всички останали инахме възможност да седнем ;) и да пием малко уиски ;)

Абе хубаво е да има такива неща,дано не е за малко :blink:

• Отговори 39
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Тая тема нещо съвсем ми е убягнала деа....Та понеже отдавна е вече другата седмица няма ли някой да каже по конкретно-модели чинели,цени ала бала и точен адрес ако може а не тая пряка,оная пряка...

Отговорено

Магазина се намира на улица Хан Аспарух точно преди да излезнеш на Раковска от лявата страна ,на ъгъла .Ти ще го скиваш .Има много джунджорий значи почвам:

Paiste

Meinl

Istanbul

Evans-

Yamaha

Pro-Mark

Еми това е не се сещам друго .

Отговорено
Тая тема нещо съвсем ми е убягнала деа....Та понеже отдавна е вече другата седмица няма ли някой да каже по конкретно-модели чинели,цени ала бала и точен адрес ако може а не тая пряка,оная пряка...

аз ходих преди 3-4 дена ве4е има цени но не се поинтересувах много вси4ко вутре е на ямаха само попитах колко струва наи евтиния сет барабани на ямаха и ми казаха 1300 лева ина4е има и много 4инели на paiste мисля 4е се казваха и много палки абе само пари да има 4овек друго не помним 6тот бех пиян а магазина се намира до клуб сдс на раковска и магазина су6то така не е кои знае какво не е това което го изкарвате малко го прехвалите и е на 1 етаж а не на 2 както някои бе6е споменал и не е само за барабани ами и китари има6е вутре но основно барабани има да има излойени 2-3 сета барабани на ямаха друга марка няма за друго не се се6там

Отговорено
ина4е има и много 4инели на paiste мисля 4е се казваха

HAHAHA!!! ;);););) :green: :green: ;):D:D;)

аз иначе питах няколко души които са ходили за конкретни неща и чух абсолютно противоречиви мнения за това дали ги има/няма и колко струват и дли може/не може да се затова с нежелание ще си вдигна достатъчно заетия задник и ще отида лично,после ше спамя с глупости тука;)

Отговорено

аз ходих преди 3-4 дена ве4е има цени но не се поинтересувах много вси4ко вутре е на ямаха само попитах колко струва наи евтиния сет барабани на ямаха и ми казаха 1300 лева ина4е има и много 4инели на paiste мисля 4е се казваха и много палки абе само пари да има 4овек друго не помним 6тот бех пиян а магазина се намира до клуб сдс на раковска и магазина су6то така не е кои знае какво не е това което го изкарвате малко го прехвалите и е на 1 етаж а не на 2 както някои бе6е споменал и не е само за барабани ами и китари има6е вутре но основно барабани има да има излойени 2-3 сета барабани на ямаха друга марка няма за друго не се се6там

Мерси за конкретиката ииии ...да мисля ,че май Paiste им викаха на тия чинели ...или пък бяха Piaste :think: бах мааму

Отговорено (Редактирано)

хммм,тока и жицата май пак са се напафкали а?и спамят тъпотии на маймуница?ееееех,къде е Итсето когато наистина ти трябва...иначе ходих до "центъра"...смяааааах,бате,в залата!Гале,ако се разкараш до София зарад тоз "мега"-шоп не те познавам:ph34r:за кво ми са 3 :read: !!!комплекта стейдж къстъм???не можело да се пробва щото съседите незнам си кво си :godbless: верно че май беше в интервала 2 до 4, ма все пак-неква звукоизолация?май-имаше ма там си беха направили "офиса" :wall: ....абе кво да ви кажа,по-добре е от нищо,ма да се нарича "център" че и "откриване" да му се прави-все едно "на свинче-звънче".иначе продавача Косьо го познавам-пич е и е барабанист което все пак не е малко,щот аман от продавачи дет като им кажеш "20 инча"и те викат:"а кво,кво значи тва?"....

нямаше повечето от това което исках,няма кардан за проба,няма тригери,няма разпъната "клетка(кошара)",няма други видове ямахи освен стейдж,абе мъка :wall: поне едни палки си отнесох и един състейн педал за нашто клавиристче ;);) хаха,смех....

не че е толкова лошо,но можеше да е мнооооого по-добре направено.

Редактирано от Katsko
Отговорено

Абе днес малко се осраха хората .Питам и аз дали имат резонансни черни кожи и продавача ми казва,че няма .И аз тръгнах да си разглеждам из рафтовете за кожи и к'во по едно време гледам резонансна ерна кожа и ми стана смешно ,че не си знаят стоката .А иначе Катско найстина не е кой знае какво ама поне 90% от нещата са за барабани .Мен този факт ме радва дай боже някой ден ако сме живи да има музикални магазини като метро :):cheers: .

• 2 months later...
Отговорено (Редактирано)

Здравейте !

Аз си имах мечта някой ден да имам барабани (и естествено да мога да свиря на тях) :ph34r: Знам че няма да ме храни това и за това не е толкова важно.

Бих искал да попитам от посетилите дръм центъра какво могат да кажат за едни червеникави барабани точно срещу входната врата ( дали стават за абсилютен аматьор) . Сета се състои от каса, педал(естествено) , слоло барабанче и стойка за него, 2 алта , пералня , и нещо като краш чинел ама ... не е ствсем този размер И най-важното ;) Удобно столче .

Та тази конфигурация е с цена 800 лева . Не съм се загледал по марката и за това питам за вашето мнение ако сте ги виждали ( Защото другата ми възможност е АМАТИ ... отвратително изглеждащи) .

Извинявам се за оффтопика и предварително благодаря на отзовалите се :bravo:

Редактирано от NoSeNs
Отговорено

Тоя сет, който си гледал е Стаг и то от най-ужасните. Нищо в тия барабани не може да срува 800 лв. Не се лъжи. Ако си готов да дадеш 8 стотака имаш доста други варианти. Огледай се още и по други магазини, а и на старо могат да изкочат понякога прилични неща за тези пари.