AccesS Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Като гледам другите магазини Динакорд , просто не мога да си представя отгде ще искарат техника за заоълването на двата етажа ... точно като им гледам натъпканият до дупка филиал във варна ми е ясно че 2 етажа ще са малко даже, да изкарат по няколко модела барабани от всяка марка която предлагат, чинели от различни серии и големини, микрофони, кожи , палки, да видиш как малко ще стане мястото, е да важното е да има пари, то само от гледане лошо ще ти стане, аз предлагам да се организираме един ден, да се уговорим на кой кога му е удобно и поне повечето от тук присъстващата гилдия барабанисти да идем дружно да разгледаме и да пробваме. Цитирай
Anakon Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 аз предлагам да се организираме един ден, да се уговорим на кой кога му е удобно и поне повечето от тук присъстващата гилдия барабанисти да идем дружно да разгледаме и да пробваме. Ей това е супер идея, не само конкретно за магазина а и по принцип. Гледам вече повечето хора от разделите по инструменти си направиха общи срещи, май само барабанистите изостанахме. Айде давайте предложения за сбирка, някъде другата седмица да речем...а може и направо нова тема да отворим за срещата. Искам и още двама доброволци да удържиме Katsko в случай че Sinbat Tornadoto реши да дойде на срещата :twisted: Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Абе хора спрете се бре пак Оффтопик . Та значи да кажа за "магазинчето" ,продавачите ми казаха ,че нямало 2 етаж .Иначе найстина е доста натрупано с чинели Paiste и по-малко Meinl .Има сякакви кожи Evans ,има ключета ,палки ,а да забравих най-важното барабаните.Само хардуер не видях. Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 The Crow цените народни ли са ? има ли някакви намаления или промоции Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Ми за съжаление ми казаха ,че чак другата седмица ще слагат цени . Цитирай
AccesS Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 (Редактирано) ааа ама дотогава безплатно ли е хихихи ? щото ако е така да стягам куфарите и чувалите Редактирано Ноември 17, 2005 от AccesS Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 А утре верно ли ще има официално откриване ? Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 За официалното откриване не знам,ама сигурно ще има. Галя де да беше така щях да ви мсе похваля ,че съм си взел някое чинелче. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 аха вярно е 100% там сме как се кефя да гледам Стунджииии Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 tokijica така като ме гледаш на много сдухан ли ти приличам ? за магазина - ЯКООООООООО Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Айде бе колеги - никой нищо не казва,не бяхте ли там ? Виктор прави снимки,ама нали бил в почивка от форума Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 Айде бе колеги - никой нищо не казва,не бяхте ли там ? Виктор прави снимки,ама нали бил в почивка от форума аз не бях бях на работа а после на репетиция,па и пари нема...и квоооо? как беше? Цитирай
Recommended Posts