qwerty42 Отговорено Август 17, 2009 Автор Отговорено Август 17, 2009 Еми хора това ще е Електронния милениум ;P знам, че е нищо но все пак като за начало Благодаря на всички за помощта може скоро пак да чуете от мен, като ги доставят и след това при обучението ми ;D Успех на всички Цитирай
HERB Отговорено Август 20, 2009 Отговорено Август 20, 2009 бързо не става приятелю! Трябва копане,копане...здраво!!! И много музика да слушаш и да свириш...щото барабаните не са само техника...ако свириш с група трябва да аранжираш дръм-партиите! Трябва и мозъче...иначе и аз съм за акустичните...просто те развиват като барабнаист! Ако искаш да свириш поп от 80-те може и електронни ,но едва ли?!? Цитирай
qwerty42 Отговорено Август 28, 2009 Автор Отговорено Август 28, 2009 е да де знам, че не става бързо и лесно ;P но пък надъхъл съм се, от супер много време ми се свири, защо да не се пробвам И аз бях за акустичните, но пък май нямаше къде да ги държа :X ии вече съм горд собственик на елекетронни милениуми ^^ не съм ги пробвал още на колони(само на слушалки), нямам малки а усилвателя за големите е на ремонт, но да ви кажа като първи впечатленияя... амии доволен съм даже много ;P малко педалите нещо не ми харесват - на фуса е прекалено чувствителен, а на касата, като бия много бяга назад и дере паркета xD но пък като ги поразгледах реших, че като ми се занимава ще мога да ги ъпгрейдна малко, засега сложих само някакви подложки отдолу да не мърдат и да не драскат пода но пък като изключим това съм доста доволен и радостен (: тропам си и си се кефя може да кача снимки и видео по някое време да видите и чуете ако не сте се докосвали до такъв сет ;P ама да си оправя колоните първо и тогава Цитирай
qwerty42 Отговорено Август 28, 2009 Автор Отговорено Август 28, 2009 аа и не мисля, че ще свиря поп от 80-тe ;D Цитирай
PSS Отговорено Август 29, 2009 Отговорено Август 29, 2009 (Редактирано) Здравейте и от мен Вече и аз си имам дигитални бирибанки в къщи и им се кефя доста , чисто новички на 3 дена .. Fame DD-506 ако някой иска да види снимките .. ето линк http://pss152.snimka.bg/photos-from-gsm/fame-dd-506.415844 Редактирано Август 29, 2009 от PSS Цитирай
Recommended Posts