maringtr Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Можете ли да ме насочите към някой на "ти" с електрониката -> имам един процесор за ремонт и един за профилактика Цитирай
tednet Отговорено Юли 29, 2009 Отговорено Юли 29, 2009 Зависи какво му е за ремонт. Сервиза откъдето си взел процесора е най-добре. И какво разбираш под профилактика? Цитирай
maringtr Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 (Редактирано) О тия процесори отдавна не са в гаранция за сервиз, те са стари, аз си ползвам аналогови ефекти, просто стоят вкъщи и ме дразни, че са повредени. Единия нямам идея какво му е, предполагам, че един компонент му е изгорял. Другия трябва да му се смени единия женски жак и да му се смени една жица. Така или иначе става въпрос за запояване върху платка, а аз съм силно скаран с това и затова предпочитам да ми го направи някой друг... Редактирано Юли 30, 2009 от dark Цитирай
KAE Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 Ето ти сервиз за такива джаджи: http://www.mts-bulgaria.com/ Цитирай
Recommended Posts