yellow nEuphoria Публикувано Юли 29, 2009 Публикувано Юли 29, 2009 Търся компресор с който да мога да обръщам ratio-то на обратно както съм показал на снимката, тоя компресор е вътре в Toontracka, трябва ми VST, ако има и Stereo expander ще е супер Мерси предварително! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 Айде момчета помагайте! Цитирай
Telerig Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Не съм виждал или ползвал досега такъв и ми е интересно какво ли може да се прави с такава функция..., но както и да е това са разсъждения които нямат отношение по темата - като гледам снимката в долният десен ъгъл пише powered by Sonalksis, те имат до колкото знам един два компресора с подобен интерфейс пробвай да си ги намериш има ги и виж дали имат тази опция. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Юли 31, 2009 Автор Отговорено Юли 31, 2009 пробвах ги, нямат я ще търсим нещо друго Цитирай
Recommended Posts